Administrative Assistant

Je werkt in een klein team mee aan alle administratieve taken die betrekking hebben tot de cliënten van de Bank. Het beheer en de opvolging van deze klantendossiers maken deel uit van je dagelijkse activiteiten. In een snel veranderende sector ben je voortdurend bereid om je kennis uit te breiden en nieuwe taken te leren.
Details

Allround System Engineer

Als allround systems engineer beheer en optimaliseer je de IT-systemen van de bank. Samen met je collega’s houd je de IT-infrastructuur up-to-date, ben je het aanspreekpunt voor eventuele dagelijkse IT-problemen (pc, servers, netwerk, telefonie, enz.) en neem je actief deel aan verschillende projecten (cloud, automatisering, beveiliging, enzovoort.).
Details

IT Developer

Als IT Developer zal je verantwoordelijkheid onder andere bestaan ​​uit het ontwikkelen van nieuwe digitale communicatiemiddelen met onze klanten. Je wordt ook de beheerder van ons extranet, het onderhoud en de ontwikkeling ervan. Op langere termijn ben je ook een belangrijke troef bij de geleidelijke migratie van de programmeertaal van het interne ERP-systeem, van RPG LE naar een nog te bepalen programmeertaal (PHP, C++, Java).
Details