Jobs

Rejoignez la famille Van De Put

Ons team vervoegen?

Ons team is samengesteld uit medewerkers met een grote diversiteit. Mannen en vrouwen, ongeacht hun leeftijd, werken tezamen in een familiale en ontspannen sfeer. Deze omgeving staat garant voor motivatie en het leveren van kwalitatief werk.
Werken bij ons laat je toe je te ontplooien in een menselijke en ontspannen dimensie waarbij voorrang wordt verleend aan vrijheid en initiatief bovenop de procedures.
Onze organisatie is zo weinig mogelijk hiërarchisch opgesteld en blijft onder het rechtstreeks toezicht en de leiding van onze vennoten. Deze zijn trouwens even toegankelijk voor onze medewerkers als voor ons cliënteel.

Wij staan permanent open voor spontane sollicitaties! In het bijzonder, zijn wij op zoek naar informatici, accountants en medewerkers voor onze overige departementen.

Heb jij enige of veel ervaring in één van deze domeinen of zelfs buiten de financiële sector, stuur ons gerust je CV naar careers@vandeput.be! Wij verbinden er ons toe om je zo spoedig mogelijk te antwoorden.

  • slider-carriere

Specifieke vacatures

Interne Auditor

Beschrijving van de functie In eerste instantie zorgt U onder het toezicht van de huidige Interne Audit Manager en vervolgens als Interne Audit Manager zelf voor de naleving van de […]

Lees meer
All-around IT developer

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die samen met andere collega’s de verantwoordelijkheden opneemt voor de werking van het volledige informatica departement.

Lees meer