Onze Vennoten

  • Een rechtstreeks efficiënt
    beheer zonder
    tussenpersonen

VAN DE PUT & CO is de enige kredietinstelling in België onder leiding van Privaatbankiers, in de traditionele zin van het woord. In een financiële wereld waar de verantwoordelijkheid van haar deelnemers maar al te vaak naar de achtergrond wordt verschoven, zijn wij van mening dat dit een echte meerwaarde is die de cliënt rechtstreeks ten goede komt.

  • een bank en haar privaatbankiers
    met een reële
    verantwoordelijkheid

Een andere bijzonderheid van de Bank heeft betrekking op haar rechtsvorm van commanditaire vennootschap met aandelen (CVA). Onze Bank is de enige kredietinstelling in België die de vorm heeft van een CVA. Hierdoor kunnen alle persoonlijke bezittingen van de zaakvoerders-vennoten worden aangesproken, dit bovenop hun aandelenbezit in de Bank zelf. Zij zijn immers hoofdelijk aansprakelijk.

VAN DE PUT & CO is de enige kredietinstelling in België onder leiding van Privaatbankiers in de traditionele zin van het woord. In een financiële wereld waar de verantwoordelijkheid van haar deelnemers maar al te vaak naar de achtergrond wordt verschoven, zijn wij van mening dat dit een echte meerwaarde is die de cliënt rechtstreeks ten goede komt.

Onze Vennoten

ARNAUD VAN DE PUT

Gediplomeerd in economische wetenschappen aan de UCL, heeft Arnaud van de Put de Bank vervoegd in 1985. Hij vertegenwoordigt met zijn broer Eric de 6de generatie van de familie actief in de Bank.

MAXIMILIEN DE WASSEIGE

Na een carrière van 14 jaar als private banker bij de Bank Dewaay (nu opgenomen in de groep KBL) heeft Maximilien de Wasseige zich aangesloten bij de Bank in 2004. Hij is afgestudeerd als handelsingenieur.

NICOLAS VAN DE PUT

Na zijn studies als handelsingenieur aan de FUNDP en LSM, heeft Nicolas van de Put 3 jaar gewerkt bij PriceWaterhouseCoopers in Luxemburg voordat hij de Bank vervoegde in 2012. Hij werd er zaakvoerder-vennoot in 2016. Met zijn broer Alexis, vertegenwoordigt hij de 7de generatie van de familie actief in de Bank.

ALEXIS VAN DE PUT

Na zijn studies als handelsingenieur aan de UCL en LSM, heeft Alexis van de Put 3 jaar bij Deloitte gewerkt in de strategische consultancy afdeling, voor hij de Bank vervoegd heeft in 2017. In januari 2019 wordt hij zaakvoerder-vennoot. Hij vertegenwoordigt met zijn broer Nicolas de 7de generatie van de familie actief in de Bank.

CHARLES-ANTOINE DE BELLEFROID

Na zijn master in finance aan de UCL, heeft Charles-Antoine 8 jaar gewerkt bij Puilaetco Dewaay. Eerst als financieel analist, vervolgens als verantwoordelijke van een fondsselectie team en uiteindelijk als privaatbankier. Charles-Antoine is toegetreden als zaakvoerder-vennoot bij VAN DE PUT & CO in Maart 2019 en is een Chartered Financial Analyst (CFA)-titularis.